Vill du jobba med oss?

Vill du jobba med oss?

Vi är produktutvecklare som gillar att jobba med konstruktionslösningar inom mekanik- och maskinteknik.

Hos oss behövs maskiningenjörer med erfarenhet av mekanisk konstruktion. Meriterande är det med erfarenhet av automation och CE-märkning.

Erfarenhet att konstruera torn, tankar, cisterner och tryckkärl är välkommet. Vi söker även etablerade rörkonstruktörer.

Du kanske är en konstruktör som är van att jobba med konstruktion och beräkning av stålkonstruktioner för kraftindustrin (ex. utomhusställverk), erfarenhet av eurokoder samt SS-EN 1090 (bärande konstruktioner av stål) är meriterande.

Tillsammans med våra duktiga konstruktörer kommer du att utvecklas vidare i Mikatec AB i Sundsvall eller Östersund.

Stämmer beskrivningen in på dig, är du välkommen med en spontanansökan via vår kontaktsida.

JUST NU – Vi söker fler konstruktörer inför 2024!

Kanske är du vår nya arbetskamrat?
Vi söker Mekanikkonstruktör till Sundsvall/Östersund.

Ingenjörs- och konsultföretaget Mikatec AB har sitt säte i Sundsvall. Vi har mer än 25 års erfarenhet av mekanisk konstruktion och produktutveckling många av oss har också erfarenhet från tillverkningsindustrin.

Vi sitter i moderna lokaler i Grönborg på Campus i Sundsvall och i Odenskog i Östersund. Idag är vi ett 15-tal medarbetare som brinner för vårt jobb och som trivs tillsammans. Som konsulter görs också mycket av vår tid hos våra många och duktiga uppdragsgivare.

Arbetsbeskrivning och kvalifikationer

Nu söker vi fler medarbetare som vill jobba i ett framgångsrikt ingenjörsföretag. Vi jobbar med mekanisk konstruktion, maskinkonstruktion och stålkonstruktion.

Vi prioriterar ambitiösa, teknikintresserade och tålmodiga förmågor. Vi värdesätter praktisk erfarenhet från verkstad och/eller industri och att du har lätt att anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Vi utgår från att du behärskar minst ett program för 3D-konstruktion.

Vi söker dig med ingenjörsexamen inom maskinteknik på lägst högskolenivå eller motsvarande teknisk examen. Tillsammans med våra duktiga konstruktörer kommer du att utvecklas vidare i Mikatec AB.  Du har minst 5 års yrkeserfarenhet i branschen.

Meriterande är dessutom erfarenhet av:

  • Tryckkärl, torn, tankar och cisterner
  • Rörsystem, Pump- och apparatuppställningar
  • Automation
  • CE-märkning
  • Eurokoder
  • SS-EN 1090 (bärande konstruktioner av stål)
  • El-mekanisk dimensionering (utomhusställverk)

Din placeringsort blir Sundsvall eller Östersund.

Ansökan

Du söker genom att maila ditt CV och lite info om dig själv och varför du vill jobba på Mikatec AB. Formulär för detta finns på länken nedan. Sök så snart som möjligt då tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens slut.

Frågor om tjänsten besvaras av vår vd Mikael Westling. Mer information om oss och kontaktuppgifter hittar du i “Team” i menyn. Sista ansökningsdag är 20 december.