Vill du jobba med oss?

Vill du jobba med oss?

Vi söker produktutvecklare som gillar att jobba med konstruktionslösningar inom mekanik- och maskinteknik.

Hos oss behövs maskiningenjörer med erfarenhet av mekanisk konstruktion. Meriterande med erfarenhet av automation och CE-märkning.

Erfarenhet att konstruera torn, tankar, cisterner och tryckkärl är välkommet. Vi söker även etablerade rörkonstruktörer.

Du kanske är konstruktör som är van att jobba med konstruktion och beräkning av stålkonstruktioner för kraftindustrin (ex. utomhusställverk), erfarenhet av eurokoder samt SS-EN 1090 (bärande konstruktioner av stål) är meriterande.

Tillsammans med våra duktiga konstruktörer kommer du att utvecklas vidare i Mikatec AB i Sundsvall.

Stämmer beskrivningen in på dig, är du välkommen med en spontanansökan via vår kontaktsida.

Mikatec AB - mekanisk konstruktion

Pågående rekryteringar.

Ingenjörs- och konsultföretaget Mikatec AB har sitt säte i Sundsvall. Vi har mer än 20 års erfarenhet av konstruktion, produktutveckling och tillverkning inom industrin.

Vi sitter i moderna lokaler i Grönborg på campus i Sundsvall. Vi har också kontor i Odenskog, Östersund. Idag är vi ett 20-tal medarbetare som brinner för vårt jobb och som trivs tillsammans.

Mer information om oss hittar du här på vår hemsida. Frågor om eventuella kommande rekryteringar besvaras av Urban Pålsson på 070-2980260, rekryteringsansvarig.